Primul tatuaj... si al 2-lea si al 3-lea si asa mai departe... De incep asa? Pentru ca in lumea asta, a „ciudatilor” este o vorba:
se zice ca din 10 persoane doar 1 se opreste la un singur tatuaj. O data ce ai inceput nu te mai opresti. Nu stiu daca e adevarat, dar eu sigur nu sunt acea 1

.
Primul tatuaj ce mi-am facut erau 2 litere chinezesti pe glezna. Pe acea vreme, la 18 ani semnificatia celor 2 litere,.. de fapt cuvinte - erau foarte importante pentru mine, iar locul unde mi-am facut mi s-a parut chiar sexy, si nici nu era la vedere. -Aici trebuie sa evidentiez ca eu de felul meu nu am obiceiul de a regreta deciziile luate nici faptele comise. Nu ma plictisesc usor. Cred ca asta e destul de important tinand cont de tema noastra

.- Si acuma imi sunt importante si fac parte din viata mea acele cuvinte. Si daca acuma ar trebui sa decid as face din nou tatuajul.
Al 2-lea tatuaj chiar ca a fost facut numai pentru mine,- sunt cativa care nu vor sa aibe tattoo doar ca ii la moda sau ca sa se laude cu ei la strand, ci isi fac pentru ei insusi, in locuri mai ascunse. A mea a fost un ingeras pe burta, nu se vede nici in costum de baie.
Ultima si cea mai mare dragoste de a mea sunt trandafirii de pe coaste. Practic am vazut ceva asemanator si m-am indragostit. Am simtit ca trebuie sa-l am. Din fericire nu ma deranjeaza oamenii care sunt impotriva tatuajelor, iar daca acuma nu ma intereseaza comentariile rautacioase atunci nu o sa ma intereseaza nici la 40-50 de ani

. Mie imi place la nebunie si DOAR asta conteaza.
Sunt mai multe feluri de oameni „in domeniu”. Pentru unii tatuajul este o exprimare de sine, unii isi fac pentru ca inseamna ceva pentru ei, unii pentru ca ii place un anumit model, unii tauaje memorabile.
Eu cred ca nu conteaza motivul pentru care iti faci un tatuaj, ci doar
sa iti doresti cu adevarat, sa te gandesti bine inainte si sa fii constient ce inseamna sa ai arta pe piele...
pe viata.