moto-travel.ro

În căutarea civilizaţiei dispărute. Adică a noastră
Acum este 05 Sep 2010, 18:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Excursie la Viena
MesajScris: 24 Iun 2010, 22:57 
Neconectat

Sambata dimineata la ora 3 vom pleca spre Viena, cu pretextul ca vrem sa vizitam magazinele de profil moto, incepand cu Louis GigaStore
Am mai vizitat o data Viena intre Craciun si Anul Nou, si nu prea a fost vreme de plimbare
Acum sper sa ajungem sa vizitam si celebrul Schonnbrunn
Revenim cu poze

Sus

Subiectul mesajului: Re: Excursie la Viena
MesajScris: 06 Iul 2010, 00:27 
Neconectat

Zis si facut
Schönnbrun face toţi banii, şi e doar o mică parte din acest oraş excepţional

Fişiere ataşate:
P260610_20.23_[01].jpg
P260610_20.23_[01].jpg [ 1.38 MiB | Vizualizat de 62 ori ]
P260610_19.41_[01].jpg
P260610_19.41_[01].jpg [ 597.18 KiB | Vizualizat de 62 ori ]
P260610_19.37.jpg
P260610_19.37.jpg [ 657.95 KiB | Vizualizat de 62 ori ]
P260610_19.34.jpg
P260610_19.34.jpg [ 1.41 MiB | Vizualizat de 62 ori ]
P260610_19.33.jpg
P260610_19.33.jpg [ 1.57 MiB | Vizualizat de 62 ori ]
Sus

Subiectul mesajului: Re: Excursie la Viena
MesajScris: 06 Iul 2010, 14:40 
Neconectat

Viena..? hmmm... nu stiu de unde sa incep,... o lume fermecata pentru mine,.. eu una m-am indragostit de orasul ala, si nu pentru ca n-am calatorit niciodata in afara tarii,... am fost in München, Barcelona ca sa dau exemple renumite... in Ungaria si Grecia in mai multe orase,... dar Viena...alta lume.
Am pormit la 3 noaptea din Arad,... si pot sa zic ca prima parte a drumului a fost un cosmar pt mine, friiig, de era incredibil asa o vreme la sf lui iunie, ni s-a vazut respiratia ca iarna... si ploaie. Pot sa zic, ca in februarie in drum spre Bikes on Ice nu tremuram asa de tare. :|
Dupa aia nu stiu ce sa intamplat, cum ne-am apropiat de granita cu Austria asa s-a facut vremea frumoasa... si dintr-o data ne-am trezit in Viena, cu o soare si 25 grade... era ca un vis... Nu ne-a stricat prima impresie nici faptul ca primul cuvant ce am auzit acolo era in romaneste,.. :)
cerul parca era mai albastru, orasul curat si organizat, participantii la trafic civilizati, ..totul era la locul lui...
Am vizitat Louis-ul... dupa care am mancat shaorma la un turc cu ceva sosuri ciudate si am hotarat sa vizitam Schonnbrunn-ul. ... pai... a meritat. Castelul e imens, in spatele lui gasesti un parc... imens, foarte frumos intretinut si curat cu totul ca pare dat in folosinta locuitorilor si functioneaza ca si parc public... cu gradina de trandafiri, fantani arteziene, banci... cu renumitul labirint si zoo.. in spate este o colina, unde functioneza un restaurant,.. am urcat.. doar de aia ne-am dus sa vizitam 8-) , si merita, ne-a asteptat o priveliste foarte frumoasa. In stanga si in dreapta padure.. chiar si cu drumuri pt iubitorii de natura si mersului pe jos. Incredibil de frumos, si ce e cel mai socant,... e in mijlocul Vienei. (am citit undeva ca e vb de 16 ha)... o zi iti trebuie sa vizitezi tot acolo.
Dupa atata plimbare ne-am odihnit pe o terasa in timp ce am mancat cateva kilograme de inghetata :mrgreen: inghetata suuuper gustoasa...
Cum a trecut ziua cu vizitatul Louis-ului si a Schonnbrunn-ului, am decis sa mai dam o tura scurta si noaptea (de la 11 seara pl 2 noaptea :mrgreen: ) sa mai vedem una-alta... ce sa zic orasul parca noaptea e mai frumos... e incredibil Parlamentul, Primaria sau Biblioteca Nationala iluminate ca ziua.
Dimineata ne-am trezit greu,.. si dupa cafeaua meritata am plecat incet-incet spre casa... si am lasat in urma cel mai frumos oras pe care l-am vauzt pana acum, unde vezi ceva frumos pe fiecare strada, unde nu pica tencuiala de pe case vechi, unde totul e intretinut si curat, unde vezi fel si fel de oameni toate natiile,.. si unde, totusi.. sistemul functioneaza.
Va recomand din toata inima.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]